Cynthia med hendes børn i babyjogger.
© Finisherpix.com

Mor sætter verdensrekord med babyjogger

Det siges, at kvinder er gode til at multi-taske. Og det passer i hvert fald på den amerikanske løber Cynthia Arnold, der lige har passet tre børn, løbet et halvmarathon og sat verdensrekord på én gang!

1. august 2018 af Christian Thestrup

Supermor sætter verdensrekord 

Det siges, at kvinder er gode til at multi-taske. Og det passer i hvert fald på den amerikanske løber Cynthia Arnold, der lige har passet tre børn, løbet et halvmarathon og sat verdensrekord på én gang!

Hvad gør man, hvis man gerne vil deltage i et halvmarathon, men ikke kan få passet sine børn? Man kan jo gøre som den amerikanske løber, Cynthia Arnold, der puttede sine tre unger op i en babyjogger og tog dem med til Missoula Marathon. Og mens ungerne, der er hhv. 11 måneder samt 3 og 6 år, hyggede sig i vognen, gav den 34-årige mor den gas og kom ind i tiden 1:29:08, hvilket ikke bare er forbandet hurtigt - det er også ny verdensrekord. Den gamle rekord for løb med tre børn i en babyjogger blev nemlig sat tidligere i år og hed 1:47:32, så den smadrede Cynthia altså godt og grundigt.

Det var da også en meget bevæget mor, der kørte over målstregen i slutningen af løbet. Både fordi hun havde slået verdensrekorden, men endnu mere – sagde hun bagefter – fordi, at børnene var ved at blive store, så det er nok snart slut med at have dem alle tre i vognen på én gang.

Træningen foregår til dagligt, når hun kører børnene til og fra skole og vuggestue, hvilket naturligvis også foregår i babyjoggeren. Familiens hjemby, Polson, er desuden både kuperet og forblæst, og det har været en super forberedelse til halvmarathon-løbet, hvor ruten var dejligt flad, så Cynthia for alvor kunne trykke den af. Til de talglade kan vi oplyse, at Cynthias pace lå på 4:13 min/km, hvilket giver en gennemsnitsfart på 14.22 km/t.

Udover verdensrekorden blev Cynthia i øvrigt nr. 14 ud af alle kvinder og nr. 3 i sin aldersgruppe. Imponerende.

Cynthia med hendes børn i babyjogger.
© Finisherpix.com

Vi anbefaler: Genialt løbebælte

Nu kan du opbevare din telefon, nøgler og kreditkort på en nem og sikker måde, når du træner. Med dette smarte bælte kan du nemlig have alle dine vigtige ting med på løbeturen, cyklen eller i fitnesscenteret. Bæltet har to lommer, der kan udvides og holder dine ting fast, så du slet ikke opdager, at du har dem med. Med de to lommer kan du desuden have dine nøgler i den ene, mens din telefon kan ligge sikkert og uden at blive ridset i den anden.

Den store lomme har en lille udgang dine høretelefoner på bagsiden, og så er bæltet vandafvisende, så dine ting ikke bliver våde. Lige nu kan du få det geniale bælte sammen med 2 numre af Danmarks bedste træningsmagasin, Aktiv Træning, for KUN 69,50 kr. (+29,50 kr. i porto og ekspedition) I ALT 99 kr. Du får også en digital løbeguide med masser af tips til, hvordan du bliver en hurtigere og bedre løber. Læs mere om tilbuddet her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: