© PR

Ny verdensrekord i halvmarathon for superhelte

Verdensrekorden i halvmarathon for superhelte er netop blevet smadret – af Robin!

4. oktober 2016 af Christian Thestrup

Kan du forestille dig at gennemføre et halvmarathon – klædt ud som Batmans tro følgesvend, Robin? Sikkert ikke, men det er, hvad englænderen Michael Kallenberg gjorde i weekenden. Og ikke nok med det, så gjorde han det så hurtigt, at den tidligere verdensrekord i halvmarathon for folk iført superhelte-kostumer blev smadret.

Indtil weekendens løb, der fandt sted i den engelske by Cardiff, lød rekorden på 1:15:39 og tilhørte Superman, men Robin gav den ekstra gas og kom i mål på imponerende 1:09:33(!) På videoen nedenfor kan man ligefrem se overraskelsen i ansigtet på den professionelle atlet Belal Ahmed, der må kæmpe for ikke at blive overhalet af Robin. Kort tid efter krydsede hans ven, Batman, i øvrigt målstregen i tiden 1:10:45, hvilket også er ret vildt – især fordi hans kostume var noget varmere end Robins. (Brug vores beregner og se, hvor hurtigt du selv kan tilbagelægge de 21,1 kilometer).

De to løb i øvrigt for at samle penge ind til en af deres venner, atleten Rob Bugden, der i januar kom til skade i en faldskærmsulykke. Og da de mener, at Rob er lidt af en superhelt, syntes de, det var oplagt at løbe som Batman og Robin.

Hvis du selv vil i rekordbøgerne, er her nogle flere udklædte halvmarathon-rekorder, du kan overveje at slå. Og inden du går i gang, kan du få masser af tips til dit løb her.

Jake Stout Tid: 1:21:16 Udklædning: Kanin

Jim Heal Tid: 1:22:37 Udklædning: Banan

Andy McMahon Tid: 1:27:23 Udklædning: Gasmaske

Se her, hvordan du med dit eget løbeprogram bliver klar til halvmarathon på 12 uger.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: