© PR

Ny verdensrekord i halvmarathon for superhelte

Verdensrekorden i halvmarathon for superhelte er netop blevet smadret – af Robin!

4. oktober 2016 af Christian Thestrup

Kan du forestille dig at gennemføre et halvmarathon – klædt ud som Batmans tro følgesvend, Robin? Sikkert ikke, men det er, hvad englænderen Michael Kallenberg gjorde i weekenden. Og ikke nok med det, så gjorde han det så hurtigt, at den tidligere verdensrekord i halvmarathon for folk iført superhelte-kostumer blev smadret.

Indtil weekendens løb, der fandt sted i den engelske by Cardiff, lød rekorden på 1:15:39 og tilhørte Superman, men Robin gav den ekstra gas og kom i mål på imponerende 1:09:33(!) På videoen nedenfor kan man ligefrem se overraskelsen i ansigtet på den professionelle atlet Belal Ahmed, der må kæmpe for ikke at blive overhalet af Robin. Kort tid efter krydsede hans ven, Batman, i øvrigt målstregen i tiden 1:10:45, hvilket også er ret vildt – især fordi hans kostume var noget varmere end Robins. (Brug vores beregner og se, hvor hurtigt du selv kan tilbagelægge de 21,1 kilometer).

De to løb i øvrigt for at samle penge ind til en af deres venner, atleten Rob Bugden, der i januar kom til skade i en faldskærmsulykke. Og da de mener, at Rob er lidt af en superhelt, syntes de, det var oplagt at løbe som Batman og Robin.

Hvis du selv vil i rekordbøgerne, er her nogle flere udklædte halvmarathon-rekorder, du kan overveje at slå. Og inden du går i gang, kan du få masser af tips til dit løb her.

Jake Stout Tid: 1:21:16 Udklædning: Kanin

Jim Heal Tid: 1:22:37 Udklædning: Banan

Andy McMahon Tid: 1:27:23 Udklædning: Gasmaske

Se her, hvordan du med dit eget løbeprogram bliver klar til halvmarathon på 12 uger.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: