Vind specialdesignede CPH Half NIKEiD-løbesko

Vind de specialdesignede Nike Air Zoom Pegasus - CPH Half edition.

23. august 2017 af Redaktionen

I samarbejde med Nike lanceres nu en special edition CPH Half NIKEiD-sko - særligt designet til dette års CPH Half. 

Skal du kæmpe dig gennem de 21,1 kilometer d. 17 september, når der afholdes CPH Half - så kan det blive i et par sko designet til netop det event. I samarbejde med Nike, der er sponsor for CPH Half, er der nemlig nu for første gang blevet skabt en særlig CPH Half NIKEiD-løbesko. Skoene kan også købes over løbets hjemmeside

Skoen, som er af den populære model Nike Air Zoom Pegasus, er designet i tråd med CPH Halfs visuelle look og med en ekstra finish i form af et guld-swoosh, der markerer, at løbet i år bliver et IAAF Gold Label-løb – Norderopas eneste “guldhalvmaraton”.

Her hos Aktiv Træning har vi fået fingrene i et par af de vilde sko - og du kan vinde dem. Deltag i konkurrencen herunder!


Hvad er dit absolut bedste halvmarathon-råd?


Dine oplysninger

ja
nej

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: