Her er ruterne til Royal Run

Der bliver masser at se på, når løberne til det store Royal Run-arrangement skal løbe i hælene på Kronprins Frederik gennem landets fem største byer. Se ruterne her.

2. maj 2018

Organisationen bag Royal Run har netop offentliggjort ruterne til årets store Royal Run, som bliver afholdt den 21.maj i anledning af HKH Kronprins Frederiks 50 års-fødselsdag. Det store fødselsdagsløb bliver afholdt i fem byer, nemlig Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense og København/Frederiksberg. I hver by er der to ruter, man kan vælge imellem, nemlig en på 1,6 kilometer og den anden på 10 kilometer - alt efter hvad kondien og temperamentet er til. 

"Der er både tænkt på, at løberne undervejs skal have en unik oplevelse i stemningsfyldte omgivelser - og samtidig udgør Royal Run et vindue til at vise byens vartegn og særpræg frem. Aalborg bugner af nye kulturcentre som løberne passerer, i Aarhus runder de Marselisborg, i Esbjerg løber 10 km-deltagerne ud forbi Mennesket ved Havet, i Odense går ruten gennem bykernens smalle gader, og i København / Frederiksberg er der lagt op til en sightseeing af de helt store," udtaler direktør i Dansk Atletik Forbund, Jakob Larsen.

Se ruterne her:

Få mere ud af træningen

Vil du have mere ud af din træning? Så skal du have det rigtige gear. Lige nu kan du få lækker træningstrøje fra Craft sammen med 3 numre af Aktiv Træning for kun 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.). Trøjen er lavet i et let, blødt og elastisk materiale, der følger dine bevægelser helt suverænt. Den er desuden fantastisk til at transportere den overskydende varme væk fra kroppen, og det betyder, at du kan bruge den til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven, træning i fitnesscenteret eller på løbeturen.


Pulloveren har en værdi af 599 kr., men lige nu kan du få den sammen med 3 numre af Aktiv Træning for kun 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.). Læs mere om det skarpe tilbud her – og rigtig god fornøjelse med din træning.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: