© colorbox

9 ud af 10 maratonløbere lander på hælen

Nye løbeteknikker som midtfods- eller forfodsløb er trods megen omtale slet ikke slået igennem blandt langdistance-løberne.

2. januar 2013

Selvom det blandt løbeeksperter vurderes, at midtfods- og forfodsløb både kan forebygge skader og gøre dig hurtigere, så er det endnu ikke slået igennem blandt motionisterne. En undersøgelse af knap 2.000 løbere ved Milwaukee Lakefront Marathon i 2011 viser, at 93,7 procent af deltagerne landede på hælen. Tendensen var desuden, at hællanderne blev flere, jo længere løbet skred frem.

Læs mere om forfodsløb her

Source #International Journal of Sports Physiology and Performance

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: