Derfor skal du løbe-gå!

Der er rigtig mange fordele ved at løbe og gå. Både for begynderen og for den mere rutinerede løber. Tjek 9 fordele ved gå/løb her.

30. januar 2012 af Martin Kreutzer
  • 1. Du kommer sikkert i gang med løb uden at hoste blod op eller løbe ind i skader.

  • 2. Løbeturen når allerede fra starten et omfang, så det kan betale sig at skifte tøj.

  • 3. Du bevæger dig længere og forbrænder derfor flere kalorier.

  • 4. Du kan tilbagelægge lange distancer uden at pine og plage dig selv. Metoden er oplagt til lange løb som halvmaraton og maraton.

  • 5. Du får luft til at nyde løbeturen og opleve en masse undervejs.

  • 6. Du får lettere ved at indtage energi og væske.

  • 7. Du får meget mindre ondt bagefter – det er sundere for din krop.

  • 8. Metoden er oplagt til tempotræning – på sigt kan du gradvist øge hastigheden i løbepassene og blive markant hurtigere end ved længere ture i konstant tempo.

  • 9. Din restitutionstid forkortes markant. Dagen efter turen er benene friske igen.

Vil du også yde det optimale under løbeturen, så tjek vores tilbud på det unikke og anerkendte SHFT-system, der måler din løbestil i detaljer og giver dig enkel og brugbar live-feedback til, hvordan du løber endnu bedre, hurtigere og mere skadesfrit. Få 12 nr. af Aktiv Træning + SHFT ONE for kun 599 kr HER


Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: