© Colourbox

Hællandinger er ganske ufarlige

Hællandinger er, ifølge ny forskning, slet ikke så dårlige som deres rygte.

26. september 2013

Forskerne skyder igen med skarpt mod forfodsløb.

En ny undersøgelse fra University of Nevada i USA konkluderer, at løbere, der altid har landet på hælen, ikke skåner kroppen ved at skifte til at lande på forfoden. Testpersonerne oplevede, at

hællandinger

var mere behagelige, mens de under forfodsløb fik markant flere hårde rystelser op gennem kroppen.

Forskerne foreslår derfor, at løbere ikke skal forsøge helt at omlægge deres løbeteknik, men i stedet bør arbejde med små ting, som fx at være mere oprejst, mens de løber.

Source #pubmed.gov

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: