© Jakob Helbig

Læn dig frem og løb hurtigere

Hoftens position er nøglen til at løbe teknisk korrekt, så du udnytter "faldkraften" og ikke skal kæmpe mod tyngdekraften. Vi viser dig, hvor du løber som en OL-atlet.

11. juli 2017 af Thomas Reckmann

30 procent hurtigere. Så meget lover bogen "Den perfekte løbeteknik", at du kan forbedre dig ved at træne din løbeteknik.

Det gælder om at få skudt hoften frem i den helt rette vinkel, så overkroppen følger med. Med kroppen i den rette vinkel, skal du ikke længere kæmpe mod tyngdekraften, hver gang du tager et skridt, men i stedet udnytter du energien i at lade dig falde forover under hvert skridt.

Løbeteknik betyder en verden til forskel

Metoden betyder en verden til forskel for dine løbetider på alt fra 5 km til maraton og er en stor del af årsagen til, at eliteløbere kan levere fænomenale tider, som motionister aldrig kommer i nærheden af.

Vil du vide, hvordan du øver dig i at få en løbestil, hvor du løber med hoften skudt korrekt frem? Log ind her og hent hele artiklen om løbeteknik.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: