© Saucony

Løbetræning: Gratis træningsevents over sommeren

Kunne du tænke dig at være med i et socialt løbefællesskab, der giver dig ny motivation? Har du lyst til at deltage i lærerige træningssessioner og få et skræddersyet træningsprogram? Helt gratis. Så læs med her.

7. juni 2019 af Benjamin Native Studio for Gerisale


Den ikoniske løbeskosproducent, Saucony, har skabt et nyt socialt løbefællesskab, We Who Run Club Danmark. Formålet er at inspirere, motivere og dygtiggøre nye så vel som gamle motionister. Klubben tilbyder dig et spirende netværk af løbere samt lærerige træningsevents og skræddersyede træningsprogrammer – alt sammen helt og aldeles gratis. Saucony har desuden allieret sig med den anerkendte træner og forfatter, Claus Hechmann fra Hechmann Running, så du er sikret topprofessionel træning og vejledning. Det koster dig som sagt ikke en øre at være med, og tilbuddet er for alle uanset niveau, da du under træningen vil blive delt ind i hold med andre, der matcher dit tempo og teknik.

Sommerens fællestrænings forgår på Sjælland, men det er målet, at konceptet breder sig til resten af Danmark i løbet af de næste par år. Dit personlige træningsprogram kan du få uanset, hvor i landet du bor. Læs mere om projektet her på siden og find ud af, hvordan du kan tage del i de gratis aktiviteter. 


Kommende træningsevents

Frem mod Copenhagen Half Marathon har We Who Run Club Danmark planlagt 5 forskellige gratis træningssessioner. Det er ikke noget krav, at du er en ivrig maratonløber-aspirant, og du kan være med, så længe du blot har lysten til at forbedre dit løb i fællesskab med andre.
Hver af de 5 events har fokus på et specifikt løberelevant tema, der har til formål at motivere dig og gøre dig bedre. De to første events finder sted i juni og er som følger:

12/6: Kick-off og fysiologitest i Fælledparken.
Til dette event vil du blive budt velkommen af initiativtagerne fra Saucony og den professionelle træner, Claus Hechmann. Efter en grundig introduktion vil I løbe ned i Fælledparken og begynde træningen. Her vil du blandt andet gennemgå en fysiologitest, der vil danne grundlag for dine træningszoner og samtidig sørger for, at du kommer på hold med løbere, der matcher dit niveau. Du får her også mulighed for at få udarbejdet dit eget personlige træningsprogram.

Læs mere om dette event her.

26/6: Tekniktræning, herunder wattmåling under løb.
Til denne træningssamling vil du lære mere om løbeteknik, så du kommer til at bruge din energi så effektivt som muligt. Træneren Claus Hechmann vil desuden forklare, hvordan du kan bruge wattmåling til at blive en bedre løber og til at måle udviklingen i din træning.

Læs mere om dette event her.

De øvrige fællestrænings ligger på følgende dage:
7/8: Skadesforebyggende/core øvelser
21/8: Fysiologisk test i Fælledparken
4/9: Race Strategi + væskestrategi

Du kan få mere information om disse træningsevents på We Who Run Club Danmarks Facebookside.

Tilmelding til We Who Run Club Danmark og de forskellige events kan ske her.


Gratis personligt træningsprogram

Gennem Saucony og deres samarbejde med Hechmann Running har du også mulighed for at få udarbejdet dit eget personlige træningsprogram. Det er gratis og foregår online, og du er altså ikke afhængig af at skulle møde op et bestemt sted. Programmet vil som udgangspunkt være lavet til, at du løber 4 gange om ugen, men du kan selvstændigt justere hyppigheden, så det passer til din dagligdag. Tilmeldingen sker på hechmannrunning.dk. Når du har udfyldt tilmeldingsformularen, vil du få en velkomstmail, der guider dig igennem de næste steps.

God løbetur!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: