© Gruizza / iStock

Redaktionens favorit podcasts

En lang, rolig løbetur er perfekt til at fordybe sig i en spændende podcast. Her er redaktionenens 5 favoritter.

7. juli 2015

P6 beat elsker: Interesserer du dig for musik er P6 beat elsker-serien noget for dig. Her går kompetente værter og dygtige eksperter over 6 timer i dybden med et band, en kunstner eller en genrer samtidigt med, at de spiller masser af musik. Du finder bl.a. podcast om Lou Reed, Britpop, Björk og Kraftwerk.

dr.dk/p6beat

Third Ear: Dansk prisvinde radiomagasin, der fortæller dragende, mystiske og mærkelige dokumentarer om alt mellem himmel og jord.

thirdear.dk

Fodbold FM. Ultra-nørdet fodboldmagasin, hvor eksperter og aktører diskutere verdens bedste sport. De berører alt fra politik og filosofi til taktik og handler bare det har med fodbold at gøre.

radio24syv.dk

This American Life Klassisk og meget anerkendt amerikansk radiodokumentarkanal, der hver uge tager et nyt tema op og behandler det på nye overraskende og indsigtsgivende måder.

thisamericanlife.org

Serial Verdens mest populære podcast nogensinde. Serial er en radiodokumentar om mordet på en ung teenagepige i 90erne og om fyren, der – måske – gjorde det. Sagen gennemgås i detaljer, nye spor graves frem, mens andre drages i tvivl. Det er efterforskning for åben mikrofon, og det er neglebidende spændende.

serialpodcast.org

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: