Sådan klæder du dig på til vinterens løbeture

Brug det populære trelags-princip, når du klæder dig på til vinterens løbeture. Se her, hvordan du gør, så du ikke kommer til at fryse.

21. januar 2019

Det kan være en fantastisk oplevelse at løbe om vinteren – hvis du altså sørger for at vælge det rigtige tøj at løbe i. Det optimale løbeoutfit holder dig tør og varm, samtidig med at du har gode muligheder for at regulere temperaturen. Og det opnår du bedst ved at tænke i det berømte trelags-princip:

1. Det inderste lag...

... skal sidde tæt til kroppen og har til formål at holde dig tør ved at flytte sveden væk. Klassisk svedundertøj er oplagt, hvorimod du skal undgå bomuld, da det godt nok suger sveden, men samtidig holder på den og bliver klamt, tungt og koldt.

2. Mellemlaget...

... som også kaldes det isolerende lag, skal give varme, men stadig være i stand til at flytte sveden væk. Her er en træningstrøje i uld eller polyester et godt valg. Det er i høj grad gennem det isolerende lag, at du justerer, hvor varmt du vil have det. Som vinteren skrider frem, og temperaturerne falder, kan du tage et tykkere lag på.

Få en lækker træningstrøje fra Kari Traa sammen med 3 numre af Aktiv Træning til kun 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto). Læs mere om tilbuddet her.

3. Det yderste lag...

... skal værne mod vinden, og til dette formål er en tynd vindjakke oplagt. Der behøver ikke være nogen varme i det yderste lag, så længe det er vindtæt. Det skal stadig være relativt åndbart, ellers holder det på den sved, som de inderste lag har flyttet væk fra huden.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan de blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: