Sådan klæder du dig på til vinterens løbeture

Brug det populære trelags-princip, når du klæder dig på til vinterens løbeture. Se her, hvordan du gør, så du ikke kommer til at fryse.

25. december 2017

Det kan være en fantastisk oplevelse at løbe om vinteren – hvis du altså sørger for at vælge det rigtige tøj at løbe i. Det optimale løbeoutfit holder dig tør og varm, samtidig med at du har gode muligheder for at regulere temperaturen. Og det opnår du bedst ved at tænke i det berømte trelags-princip:

1. Det inderste lag...

... skal sidde tæt til kroppen og har til formål at holde dig tør ved at flytte sveden væk. Klassisk svedundertøj er oplagt, hvorimod du skal undgå bomuld, da det godt nok suger sveden, men samtidig holder på den og bliver klamt, tungt og koldt.

2. Mellemlaget...

... som også kaldes det isolerende lag, skal give varme, men stadig være i stand til at flytte sveden væk. Her er en træningstrøje i uld eller polyester et godt valg. Det er i høj grad gennem det isolerende lag, at du justerer, hvor varmt du vil have det. Som vinteren skrider frem, og temperaturerne falder, kan du tage et tykkere lag på.

Få en lækker træningstrøje fra Kari Traa sammen med 3 numre af Aktiv Træning til kun 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto). Læs mere om tilbuddet her.

3. Det yderste lag...

... skal værne mod vinden, og til dette formål er en tynd vindjakke oplagt. Der behøver ikke være nogen varme i det yderste lag, så længe det er vindtæt. Det skal stadig være relativt åndbart, ellers holder det på den sved, som de inderste lag har flyttet væk fra huden.

Få en lækker træningstrøje

Mangler du et godt mellemlag til vinterens løbeture? Lige nu kan du få en lækker træningstrøje fra det populære mærke Kari Traa sammen med Aktiv Træning.

Trøjen er superblød og figursyet i et behageligt stretch-materiale, så den følger dine bevægelser under træning. 

Trøjen er lavet i et hurtigttørrende og svedtransporterende materiale, der gør den perfekt som træningsmakker på kølige dage. Der er desuden meshpaneler under armene og på siden, så der er masser af ventilation, når du træner.

Lige nu kan du den lækre Kari Traa-træningstrøje sammen med 3 numre af magasinet Aktiv Træning til kun 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto). Læs meget mere om tilbudet her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: