Se årets vildeste løbefilm - gratis

Nu kan du endelig se den fantastiske film Where Dreams Go To Die, der følger ultraløberens Gary Robbins og hans forsøg på at gennemføre det legendariske og vanvittigt hårde løb The Barkley Marathons.

1. juni 2018 af Christian Thestrup

The Barkley Marathons. Hvis man kender løbet, vil navnet sikkert få de små hår på armene til at rejse sig. Og hvis du ikke gør, har du en stor oplevelse i vente. Løbet består kort fortalt af fem runder på ca. 35 kilometer, der skal løbes i en skov på 60 timer. Løbet blev afviklet første gang i 1986, og siden har omkring 1.000 løbere forsøgt at gennemføre - kun 15 har gjort det. 

En af dem, der har gjort forsøget, er den canadiske ultraløber Gary Robbins. Sidste år blev hans træning, forberedelser og anstrengelser under løbet filmet af hans gode ven, The Ginger Runner, og det er der kommet en fantastisk dokumentar-film ud af. Titlen er Where Dreams Go To Die, og det rammer meget godt nerven i The Barkley Marathons, der er et løb, som kan pille selv de hårdeste løbere fra hinanden.

Filmen har kun været vist i udvalgte biografer, ligesom den har været til salg online. Men nu har folkene bag lagt den ud gratis på YouTube, og den er fantastisk. Så sluk al lyset i stuen, tag din væskerygsæk og kompressionstrømper på og læn dig tilbage i sofaen, for det her er godt - rigtigt godt.

Vi anbefaler: Genialt løbebælte

Nu kan du opbevare din telefon, nøgler og kreditkort på en nem og sikker måde, når du træner. Med dette smarte bælte kan du nemlig have alle dine vigtige ting med på løbeturen, cyklen eller i fitnesscenteret. Bæltet har to lommer, der kan udvides og holder dine ting fast, så du slet ikke opdager, at du har dem med. Med de to lommer kan du desuden have dine nøgler i den ene, mens din telefon kan ligge sikkert og uden at blive ridset i den anden.


Den store lomme har en lille udgang dine høretelefoner på bagsiden, og så er bæltet vandafvisende, så dine ting ikke bliver våde. Lige nu kan du få det geniale bælte sammen med 2 numre af Danmarks bedste træningsmagasin, Aktiv Træning, for KUN 69,50 kr. (+29,50 kr. i porto og ekspedition) I ALT 99 kr. Du får også en digital løbeguide med masser af tips til, hvordan du bliver en hurtigere og bedre løber. Læs mere om tilbuddet her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: