Fanget i en løbefælde?
Fanget i en løbefælde?

Er løb den eneste form for træning, du får? Så er du løbet i en af de mange løbefælder, som er med til at give dig skader og svække din form og motivation.

Test: Løbetræner du rigtigt?

Alt for mange løbere døjer med skader, svigtende motivation og dårlig form. Men ofte kan selv få justeringer af din løbetræning vende bøtten. Test dig selv her og se, hvor mange løbefælder du dumper i.

23. maj 2016
Løbetræning er godt. Ensformig løbetræning er knap så godt.

Hvis du altid tager den samme rute, løbe på samme underlag, i samme tempo - i de samme sko. Ja, så kan du være i farezonen for at løbe ind i skader, opleve at motivationen svigter eller at formkurven flader ud eller måske ligefrem dykker.

Tag vores løbetrænings-test og se, hvor mange af de klassiske løbefælder, du er løbet i. Og få bud på, hvor du skal sætte ind, hvis du gerne vil have mere effekt og glæde ud af din løbetræning.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: