TOP 3: Fjollede løb

Der findes mange mærkværdige marathonløb derude. Har du fx hørt om det såkaldte køleskabsmarathon?

29. april 2014

Marathonløb er in i disse år, men måske også lidt for in. Der synes nemlig at være gået inflation i at kunne arrangere de mest mærkværdige marathonløb – bare ‘fordi man kan’. For ærlig talt, nogle gange bliver det bare for dumt!

1. Undervandsmarathon. At løbe marathon på løbebånd er slemt. Men at gøre det under vand sætter virkelig trumf på. Jo, den er god nok. I USA dystes i undervandsmarathon. Selvom

løb

under vand isoleret set er godt som genoptræning, skal vi så ikke holde det ved det?

2. Løbebåndsmarathon. Mange løbere keder sig ihjel efter bare få minutter på løbebåndet. Men ikke desto mindre er løbebåndsmarathon et velkendt fænomen! Well, vi kan altså ikke se et eneste godt argument for at vælge naturen fra og storsvedende give den som overdimensioneret hamster i et løbehjul og spæne 42 km på et bånd, der ikke fører nogen vegne.

3. Køleskabsmarathon. Ja, når nu man kan låne et stort kølerum af Arla Foods, må man da arrangere et marathon. Der er godt nok ikke meget lys derinde, temperaturen er blot 5 grader, underlaget ren beton, og man kan kun løbe rundt og rundt. Skal vi sige mere?

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Hvad vil du opnå med din træning inden for det næste år?

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: