© iStock

Trim mavemusklerne og løb hurtigere

Vil du blive hurtigere næste gang, du suser af sted på 5-km-ruten, så er det en god ide at supplere konditionstræningen med styrketræning.

Det er musklerne i lænd og mave, du skal ramme. Det viser en undersøgelse, hvor en gruppe løbere blev sat til at træne coremuskulaturen, samtidig med at de holdt fast i deres sædvanlige løbetræning.

Både før og efter 6 ugers træning blev løberne testet på 5.000-meter-distancen, og forskerne fandt, at de løbere, der havde styrket kernemuskulaturen, var blevet signifikant hurtigere end kontrolgruppen.

Forbedringen var på næsten 3 procent, og det svarer til, at der blev klippet godt trekvart minut af deres typiske 5-kilometer- tider. Til sammenligning forbedrede kontrolgruppen sig mindre end én procent i samme tidsrum.

Source #The journal of Strength and Conditioning Reasearch

Få et par suveræne vintertights

Nu er det slut med at fryse på løbeturen. For kun 99,50 kr. kan du lige nu få et par lækre løbetights, som er designet til at følge kroppen og holde kulden ude. På den måde kan du nyde løbeturen og bruge din energi på at løbe i stedet for at varme kroppen op. De sorte tights er elastiske, har lynlåse ved anklerne og sidder dejligt tæt til kroppen. Der er reflekser ned langs siden af benene, så du bliver set på de mørke aftener, og på lænden er der en lomme med lynlås til nøgler, kreditkort, energi eller lignende. Lige nu kan du få de lækre tights sammen med 3 numre af Aktiv Træning for kun 99,50 kr. Så er det ikke noget problem at nyde træningen og komme godt i gang med 2019. Lige nu kan du få sættet sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: