7 gevinster ved crosscykling

Crosscykling har længe været populært for dem, der elsker action og fart. Vi giver dig her 7 gode grunde til at dyrke den mudrede sportsgren!

5. december 2016 af Frederik Muff Hansen

Crosscyklen har i årevis været populær til vintertræningen for de mest seriøse landevejsryttere. Nu er motionist-rytterne også hoppet på den robuste racer.

Der er garanti for sjov og tidseffektiv træning, hvor du kan presse dig selv maksimalt. Søger du mere udfordring, dukker der hele tiden nye motionsløb op, ligesom mange cykelklubber arrangerer fællestræning på crosscyklerne.

Med andre ord er vejen fra landevejen til skoven kortere end nogensinde før, og når du først har kastet kærligheden på den intense sport, vil du tilslutte dig koret af ‘crossfans’. Det er vildt sjovt, vildt hårdt og vildt effektivt.

7 gevinster ved crosscykling:

  1. Sjov, varieret konditions-træning.

  2. Holder cykel-muskula-turen ved lige.

  3. Tids-effektiv og intens vinter-motion.

  4. Du får frisk luft, ny energi og overskud i en mørk tid.

  5. Giver god balance og cykel-teknik.

  6. Du kan udforske og finde variation i området.

  7. Hyggeligt og sjovt fællesskab med cykel-fællerne.

Aktiv Træning anbefaler: Effektivt træningssæt

VIL DU OGSÅ HAVE stærke ryg- og mavemuskler? Det kan du sagtens. En af de allerbedste måder er at bruge et mavehjul. Med kun få minutters træning om dagen styrker du din coremuskulatur, får en sundere holdning og undgår at falde sammen i ryggen med smerter i lænden til følge.

LIGE NU KAN du få et mavehjul i høj kvalitet sammen med Aktiv Træning. Mavehjulet er designet med dobbelthjul, så du har god stabilitet, og håndtagene er ergonomisk udført med fordybninger til fingrene. Mavehjulet er en del af vores store træningssæt med mavehjul, træningsmåtte, træningselastikker, stor øvelsesguide og 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto – i alt 149 kr.) Læs mere om det fantastiske vilde tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: