Brug din forbremse mere

UdfordringDu skrider tit ud med baghjulet. Navnlig når det går stejlt ned ad bakke, eller du kommer med meget fart på og skal bremse hurtigt ned. Sådan gør duKlem behersket om forbremsens håndtag, og øg kun gradvist trykket. Så undgår du, at forhjulet blokerer. Sørg altid for, at forhjulet er lige, når du klemmer om forbremsen –_ellers kan du blive afsporet. Øv dig flittigt i at dosere forholdet mellem forbremse og bagbremse. Derfor virker det

21. juni 2011

Udfordring Du skrider tit ud med baghjulet. Navnlig når det går stejlt ned ad bakke, eller du kommer med meget fart på og skal bremse hurtigt ned.

Sådan gør du Klem behersket om forbremsens håndtag, og øg kun gradvist trykket. Så undgår du, at forhjulet blokerer. Sørg altid for, at forhjulet er lige, når du klemmer om forbremsen –_ellers kan du blive afsporet. Øv dig flittigt i at dosere forholdet mellem forbremse og bagbremse.

Derfor virker det Du har sikkert hørt, at du skal være påpasselig med at klemme for hårdt om forbremsen, fordi forhjulet kan blokere, så du flyver ud over styret. Det er også et glimrende råd, men det må ikke føre til, at du stort set kun bremser på baghjulet. Du kan slet ikke undvære forbremsen, men det gælder om at time og dosere korrekt.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: