Mand der kører på mountainbike.
© Andreas Mikkel

Video: Bliv hurtigere i MTB-sporet

Modsat landevejscykling, der primært handler om stor motor og solide lårmuskler, er mountainbikesporten en teknisk sport, hvor evnerne på cyklen har afgørende betydning for, hvor hurtigt du kan køre.

21. august 2018

Hold tempo og flow i sporet 

Her får du de 5 teknikker, som kan gøre dig mester i mountainbikesportens tekniske univers. Du kan læse meget mere i Aktiv Træning 9/2018, som netop nu er landet på gaden. 

Aktiv Træning anbefaler: T-shirt og shorts

Nu kan du få et lækkert træningssæt med shorts og t-shirt til en helt fantastisk pris. Sættet er i høj kvalitet og egner sig supergodt til en god løbetur eller træning i fitnesscenteret. De geniale hybridshorts har indbyggede tights, som giver en lækker pasform, mens man stadig kan nyde den luftige fornemmelse fra de klassiske splitshorts. T-shirten er lavet i et let og behageligt materiale, og bagsiden perforeret med et utal af små, fine huller, der giver en fantastisk udluftning, når du træner.

Lige nu kan du få hele sættet med shorts og t-shirt for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og ekspedition. I alt 149 kr.) Du sparer 639 kr. Sammen med sættet får du desuden 3 numre af Danmarks bedste træningsmagasin, Aktiv Træning, der er fyldt med motiverende tips, gode råd til din træning og kostråd fra vores eksperter. Læs mere om det fantastiske tilbud lige her. 

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: