Sebastian Keep cykler op ad væg
© George Marshall/Redbull Content Pool

VIDEO: BMX'eren Sebastian Keep udfordrer tyngdekraften

BMX-talentet Sebastian Keep har de seneste to år arbejdet på et mildest talt sindssygt projekt. Han satte sig nemlig for at sætte hjulspor der, hvor ingen andre har drømt om at sætte dem før. Se den vilde video her.

29. marts 2017 af Redaktionen

Normalt finder man BMX-kørere på ramper i skateparker eller i færd med at lave mindre tricks rundt omkring i byrummet, men for britiske Sebastian ‘Bas’ Keep er det ikke nok. 

Med projektet ‘Walls’ har han målrettet gået efter at sætte hjulspor på steder, hvor ingen tidligere har drømt om at sætte dem. Målet var at finde 20 broer og bygninger i britiske byer, som han kunne sætte helt nye aftryk på ved hjælp af sin BMX-cykel samt to transportable ramper – én til afsættet og én til landingen. 

Projektet var et rendyrket stykke gør det selv-arbejde, hvor teamet opmålte bygninger, broer og kantsten. Derefter specialbyggede de ramperne, inden Sebastian Keep kastede sig ud i sine halsbrækkende wall rides. 

Et af de mest spektakulære wall rides fandt sted i londonbydelen Croydon, hvor Sebastian Keep hoppede ud fra en vej, fløj over 6 meter gennem luften på sin BMX, vendte cyklen 180 grader i luften, ‘landede’ på væggen for til sidst at køre knap 10 meter lodret ned ad en bygning. 

SE VIDEOEN AF DE VILDE TRICKS HER

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: