© Redbull

VIDEO: Verdens største MTB-event

Kom med til Redbulls legendariske MTB-event, hvor eliterytterne brager frygtløse ned igennem deres personligt anlagte rute. Det vilde race afholdes hver oktober og finder sted i det golde klippelandskab i Zion National Park i Utah, USA.

24. september 2018 af Redaktionen

Verdens største MTB-event

Mountainbikes, mountainbikes og mountainbikes. Når den legendariske årlige Red Bull Rampage-freeride-konkurrence i de golde klippelandskaber nær Zion National Park i Utah, USA, løber af stablen, så ankommer tusindvis af adrenalinhungrende tilskuere på deres egne mountainbikes. 

Og de må ikke køre rundt i området, ligesom deres cykler bestemt ikke skal efterlades tilfældigt, men derimod parkeres systematisk i de dertil indrettede cykel-p-zoner i området. Og det skal være snorlige, som det fremgår af dronebilledet her.

Dronebillede af cykler

Der er mening med ‘galskaben’, for når freeride-verdensstjernerne sætter ud fra startblokken på den lodret knejsende klippetop, brager rytterne frygtløst ned igennem deres personligt anlagte og skræddersyede nedkørsel, hvor ingen hop, lodrette fald eller bratte sving er fredede. Og man kan derfor ikke risikere, at der pludselig kommer en distræt tilskuer cyklende, eller der er efterladt cykler midt i det hele.

Aktiv Træning anbefaler: Effektivt træningssæt

Vil du have en stærk krop og undgå skader? Lige nu kan du få vores store træningssæt til en helt fantastisk intro-pris. Sættet består af et mavehjul, en træningsmåtte og træningselastikker samt en stor guide med øvelser, så du kan træne hele kroppen derhjemme. Derudover får du 3 numre af Danmarks bedste træningsmagasin, Aktiv Træning, som hver måned er proppet inspiration, motivation og gode råd til din træning. Og det bedste af det hele er, at du får det hele for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto – i alt 149 kr.) Det har aldrig været billigere at komme i form. Læs mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: