© Istock

Hvordan behandler jeg springerknæ?

Er du uheldig og har fået et springerknæ? Få svaret her på hvordan du skal behandle det.

Et springerknæ er smerter i senen, der går fra forlårets store muskel og ned over knæskallen.

Skaden skyldes typisk for ivrig løbetræning eller sport med mange hop.

Disse aktiviteter overbelaster senen og giver smerter på den øverste del af knæskallen og lige neden for knæskallen. Mange oplever, at det gør ondt, lige når de går i gang med at træne, mens smerten aftager, når de har varmet op. Efter lidt tid vender smerterne så tilbage.

For at komme af med skaden skal du holde igen med træningen. Især løb ned ad bakke belaster knæet, men også sportsgrene med mange opbremsninger bør minimeres.

Hvis det ikke hjælper, må du holde 6-8 ugers pause. I pausen må du cykle eller dyrke anden knæskånende konditionstræning.

Når smerterne er væk, skal knæet genoptrænes med styrkeøvelser.

Få et par suveræne vintertights

Nu er det slut med at fryse på løbeturen. For kun 99,50 kr. kan du lige nu få et par lækre løbetights, som er designet til at følge kroppen og holde kulden ude. På den måde kan du nyde løbeturen og bruge din energi på at løbe i stedet for at varme kroppen op. De sorte tights er elastiske, har lynlåse ved anklerne og sidder dejligt tæt til kroppen. Der er reflekser ned langs siden af benene, så du bliver set på de mørke aftener, og på lænden er der en lomme med lynlås til nøgler, kreditkort, energi eller lignende. Lige nu kan du få de lækre tights sammen med 3 numre af Aktiv Træning for kun 99,50 kr. Så er det ikke noget problem at nyde træningen og komme godt i gang med 2019. Lige nu kan du få sættet sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Hvem foretrækker du at træne med?

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: