Skal jeg træne med eller uden mobil?

Min kone mener, at jeg skal tage mobiltelefonen med, når jeg er ude at løbe og cykle – hvis jeg kommer til skade, eller hun pludselig får brug for at få fat i mig. Jeg er derimod bange for, at mit frirum forsvinder, hvis mobilen er med. Hvad mener I?

Træningstid er værdifuld ‘migtid’, hvor du kan koble af og glemme alt om hverdagens mange gøremål og aftaler. Derfor kan vi til fulde forstå bekymringen for, at dit frirum ikke længere er en fredfyldt oase, hvis du skal have mobiltelefonen med. Din kone må ikke undervurdere træningens afstressende effekt, og hvad det gør for din trivsel og dit humør at kunne trække stikket ud et par gange om ugen.

En af de ting, der virkelig stresser os, er jo netop, at vi hele tiden skal være til rådighed og sjældent får fred. Når det er sagt, kan vi godt forstå, at din kone ikke gider gå rundt i uvished derhjemme, mens du trækker rundt i timevis ude på landevejen med en defekt cykel. Og hun har såmænd også en pointe i, at det er smart at kunne ringe efter hjælp og kunne tage imod hendes opkald, hvis der er noget alvorligt galt på hjemmefronten.

Hvis du ikke kan indstille din telefon til kun at modtage opkald fra din kone, kan du investere i et ekstra SIM-kort, som kun din hustru kender nummeret på. Det sætter du i, når du tager ud at træne – og beder fruen om kun at ringe i yderste nødsfald.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: