Top 3: Vildeste skidrop

Skisæsonen er over os, og det samme er alverdens vovehalse, der konkurrerer om at lave de vildeste og mest spektakulære skidrop.

2. januar 2013
  1. Norske Fred Syversen står bag alle tiders mest vanvittige skidrop. Og det endda helt utilsigtet. Da optagelserne til en skifilm stod på i 2008, blev Fred Syversen filmet fra en helikopter på vej ned ad en bjergside i Alperne. På et tidspunkt afviger han fra linjen og kører med ca. 80 km/t. ud over kanten, falder 107 meter og begraves levende flere meter under sneen. Mirakuløst slipper nordmanden med mindre skader.

  2. Franske Jamie Pierre hoppede i 2007 i Wyoming 78 meter ned fra et bjerg. I droppet snurrer Pierre rundt og lander på hovedet – mere end tre meter under sneen. Da hans ven skal grave ham fri, får franskmanden tilmed skovlen i hovedet, men er ikke mere mærket, end at han selv kører derfra. Jamie Pierre døde i 2011 i en lavineulykke.

  3. Vovehalsen Led Brayman droppede for år tilbage 70 meter ned fra et bjerg. Springet var dog tæt på at blive det sidste for Brayman, da han ved en fejl landede mindre end en meter fra et dødbringende stykke klippe.

Se alle drop på aktivtraening.dk/link.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: