Vind kør-selv skiferie og træn med Danmarks bedste freerider

Bliv den heldige vinder af en uge på ski for 2 i Østrig, hvor du kan udfordre dig selv i offpisten med 1 dag på ski med danmarksmesteren i freeride, Malene Madsen.

6. februar 2017 af kommerciel redaktion for Opel

Få en fantastisk uge på ski og prøv kræfter med offpiste sammen med Malene Madsen, der er professionel freerider og en af Europas bedste. Transporten til St. Anton am Arlberg i Østrig er der sørget for - Opel stiller nemlig en Opel MOKKA X til rådighed med brændstofkort.

Præmien er syv nætter på hotel for to voksne på Hotel Chalet Haus Elfie med halvpension, et liftkort til seks dage på ski samt en hel dag på ski med danmarksmesteren i freeride, Malene Madsen.

Du får stillet en MOKKA X til rådighed samt et brændstofkort (max 5000 kr.), og så er det bare med at komme afsted!

St. Anton am Arlberg er et af Europas mest kendte skiområder og er den største skiby i det imponerende Arlberg-område i Østrig. Skisportsstedet ligger ca. 250 km fra München og har hele 280 km pister og mere end 200 km off-piste. Skiområdet er særligt kendt for sine udfordrende off-piste muligheder, der samtidig er nemt tilgængelige.

DELTAG I KONKURRENCEN - KLIK HER

Se freerider Malene Madsen fortælle om konkurrencen i videoen her:

Konkurrencebetingelser: Præmien har en værdi af 26.874 kr. og inkluderer hotel for to personer med syv overnatninger, halvpension og liftkort til seks dage. Præmien er eksklusiv ski- og støvleleje. Du skal kunne rejse i uge 10. Du får stillet en Opel MOKKA X til rådighed med et brændstofkort på max 5000 kr.. Bilen skal afhentes og leveres i Virum. Konkurrencen foregår på Opelskiferie.dk og der trækkes en vinder den 24. februar 2017. Vinderen bliver kontaktet direkte af Opel.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: