© Colourbox

Hold fast i spinning

Spinningcyklen er i særklasse et af de mest effektive træningsredskaber, du kan kaste dig over, når kulden er over os. Læs her, hvordan du bliver vedholdende.

29. januar 2017 af Jacob Teilmann.

Kunsten er at gøre de sveddrivende pedalridt i fitnesscenteret til en sjov og energigivende vane, du hverken kan eller vil undvære. Der er mange gode måder at holde gejst og træningslyst toptunet på, hvis turene i sadlen truer med at køre fast og blive for tilfældige.

Sådan holder du fast i spinning

Analysér din situation: Når det hele efter en periode ikke er nyt længere, så spørg dig selv, hvorfor du egentlig dyrker spinning? Bliver det hele tilfældigt, skal der ikke meget til at lokke dig væk. Husk derfor hele tiden på, hvorfor du helt konkret møder op. Hvad træningen gør for dig – giver dig energi og overskud, løfter konditionen, holder vægten, osv.

Prøv et pulshold: Når du ikke længere er helt grøn og er vant til instruktør, pedaler og belastning, så kan du løfte niveauet ved at prøve et såkaldt pulshold. De tilbydes i en hel del centre og på forskellige niveauer. Her bliver du virkelig udfordret, da du ikke kan ‘snyde’ hverken instruktør eller dig selv.

Hvis du vil have flere gode råd til at holde fast i spinning, så download vores PDF og se, hvordan du bliver vedholdende.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: