© Andreas Mikkel Hansen.

3 bud på udendørs styrketræning

Uanset om du er indehaver af et fitnesskort eller ej, er der masser af muligheder for at rykke styrketræningen ud i det fri.

19. marts 2020 af Jesper U. Larsen.

1. BRUG KROPPEN Træning med din egen kropsvægt er oplagt som udetræning. Pushups, planken og burpees er bare nogle af de utallige øvelser, som du kan lave overalt og helt uden udstyr. Med et intensivt træningsprogram kan du træne styrke og puls på én gang. Se fx vores crossfitskoler.

2. BRUG KUGLEN En kettlebell er et rigtig godt stykke udstyr til udetræningen. Den lille kanonkugle er nem at tage med ud i haven eller parken, og den tager ingen skade af at blive beskidt. Med en enkelt kettlebell kan du lave et hav af forskellige øvelser, som både styrker musklerne og giver effektiv konditionstræning. Her finder du gode øvelser med kettlebell.

3. BRUG NATUREN En vandret gren i et par meters højde kan gøre det ud for en pull-up-bar, og er du i parken, så brug bænken til øvelser som dips og step-ups. Mange steder i både byer og skove er der lavet egentlige fitnessbaner, så du slipper for at løbe hele skoven rundt efter egnede redskaber. Se fitnessbanerne.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: