Kvinde og kvinde, der træner

Hvilke fordele er der ved en personlig træner? 

3 tips til at finde en personlig træner

Med en personlig træner får du kyndig vejledning, der optimerer din træning og teknik. Du får faglig sparring, så du kan opnå din målsætninger og få mere ud af din træningskarriere.

20. december 2021 af Redaktionen Kasper Danborg, sportsfysiolog og Head of Fitness Institute

Har du svært ved at opnå dine målsætninger, som du sætter for din træning? Måske du så skulle overveje en personlig træner, der kan give tips og tricks. En personlig træner kan hjælpe dig med at opbygge fundamentet til en god og optimal teknik, så du får mere ud af dine træningspas. Kasper Danborg, sportsfysiolog og Head of Fitness Institute, giver sine tre bud på, hvordan du finder en personlig træner. 

  • Vælg en træner med fagligheden i orden og ikke blot den med den smarteste markedsføring på de sociale medier. 

  • Vælg en træner, som du fornemmer, passer godt til din personlighed. Hvis I mødes ugentligt, og der efter et par gange opstår irritation og utilfredshed mellem jer, så stop samarbejdet hurtigt og på en pæn måde. Hverken træner eller klient er tjent med et dårligt samarbejdsklima. 

  • Aftal klare forventninger til jeres samarbejde fra start. Hvad forventer du af træneren, og hvad kan træneren forvente af dig? Lov ikke mere, end du kan magte, hverken af din indsats i træningen eller i din dagligdag. At have en personlig træner skal ikke være en konstant dårlig samvittighed, men en hjælp og motiverende vej til at gennemføre en ændring i din livsstil/træning, som du ikke ville kunne på egen hånd.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: