5 ting du kun fatter, hvis du er medlem af et fitnesscenter

Der er en række ting, som man ikke er klar over, inden man melder sig ind i et fitnesscenter!

28. september 2016 af Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Inden man starter i et fitnesscenter er der en hel del ting, som man ganske enkelt ikke er klar over. Men hvis du er en af dem, der træner i et center, så kan du sikkert nikke genkendende til flere af disse ting!

#1

Man lærer en masse mennesker at kende, når man træner - men man lærer aldrig rigtig deres navne. Du kan sagtens komme ud for at træne op og ned af den samme person og udveksle fifs af flere omgange, uden at det betyder, at I nogensinde fortæller, hvad I hedder.

#2

Du kan ikke undgå at modtage både ønskede og uønskede trænings- og kostråd fra de største fyre i centret. De bruger en stor del af deres tid på at træne og spise rigtigt for at nå deres mål - og så kan det altså være svært ikke at øse ud af sin viden.

#3

Folk ser meget forskelligt på personlig-afstand og -hygiejne. Du vil tit komme ud for, at der er én, som gennemfører en hel samtale i omklædningsrummet komplet nøgen. Samt, at det bestemt ikke er alle, der mener, det er vigtigt at tørre deres sved af maskinerne.

#4

Uanset, hvor meget træningstøj du køber - så vil din t-shirt altid være til vask, når du skal bruge den ...

#5

Pludselig handler det ikke kun om fitness længere. Når du for alvor er blevet bidt af træningen, så virker det ikke længere som nok, kun at koncentrere sig om sin træning. Kost, søvn og alkoholindtag vil du se anderledes på end tidligere.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: