Derfor skal du date en kvinde, der løfter vægte

Der er mange gode grunde til, at kvinder, der løfter vægte er bedst! Vi har samlet 7 gode grunde til at date en kvinde, der kan bære tunge ting.

30. september 2019 af Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Er du så heldig allerede at have en kæreste, der løfter vægte? Så kan du sikkert genkende disse mange positive ting ved at date en kvindelig trænings-nørd!

#1 Du bliver aldrig bedt om at bære hendes skuldertaske, fordi hun har fået fyldt for meget i. Hun vil hellere forstrække skulderen, end at indrømme, at hun ikke kan bære den selv.

#2 Hun er ikke bange for at se dum ud. Når du er vant til at se hende i ansigtet, når hun bænkpresser 60 kilo, så er det pludselig ligegyldigt for hende, om hendes makeup sidder ordentligt på en sofa-søndag.

#3 Du får ikke skæld ud, hvis du siger, at hendes numse ser stor ud. Du kan til gengæld være sikker på at få en high-five!

#4 Du har en evig træningspartner. Det bliver altid lettere at komme afsted i træningscentret, når I er to.

#5 Du kan tale alt det du vil om dødløft og biceps curls. En romantisk middag kan sagtens indeholde en samtale om, hvor mange gentagelser, der er det mest passende til et voluminøst split-program.

#6 Hun vil være en evig grund til, at du bliver holdt til stålet. Der er ingen bedre motivation, end at hun haler ind på dig i kick-backs!

#7 En flytning tager cirka halv så lang tid til, når der er to personer til at bære de tunge ting. Det samme gør sig gældende, når vinterdækkene skal hentes på loftet eller der skal slæbes brænde ind til pejsen.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: