Six pack - sådan får du six pack
Sådan får du six pack

Få six pack på 6 uger! Følg Aktiv Trænings six pack-kur - så er din mave snart flad, trimmet og helt klar til bade-sæsonen.

© Colourbox

Sixpack-kuren: Få flad mave på 6 uger

Her er kuren, der giver dig six pack på rekordtid. Vi har skruet en komplet plan sammen, der ved hjælp af bl.a. fedtforbrændende kost, målrettet mavetræning og søvn garanterer dig en flad og trimmet mave om bare 6 uger. Få hele planen her.

4. april 2017 af Martin Kreutzer

Six pack-kuren

Gruer du for at vise den bare overkrop? Så hop på vores supereffektive six pack-kur, der garantere dig synlige resultater på bare seks uger.

Med six pack-kuren har vi sammenstykket den nyeste viden omkring kost, træning og livsstil og skabt en plan, der målrettet styrker dine mavemuskler og bekæmper mavefedtet på mange fronter.


Six pack og kost

Med kosten skal du ikke alene sikre dig den rigtige mængde kalorier. Du skal også påvirke din forbrænding og dit blodsukker – og skrue op for udvalgte fødevare, der direkte forhindrer fedtet i at sætte sig på maven.


Six pack og træning

Med træningen styrker du musklerne og forøger kroppens forbrænding markant. Og med simple livsstils-ændringer kan du påvirke din krops hormonbalance og tarmsystem, så fedtet ikke sætter sig på maven – helt enkel.


3x3 veje til six pack

Six pack-kuren består af 3x3 indsatsområder, som du skal fokusere på i de næste 6 uger. Klik dig videre for at læse mere om hvert enkelt indsatsområde. Og så er det ellers bare at gå i gang. 

Din nye six pack venter lige om hjørnet.

Aktiv Træning anbefaler: Effektivt træningssæt

VIL DU OGSÅ HAVE stærke ryg- og mavemuskler? Det kan du sagtens. En af de allerbedste måder er at bruge et mavehjul. Med kun få minutters træning om dagen styrker du din coremuskulatur, får en sundere holdning og undgår at falde sammen i ryggen med smerter i lænden til følge.

LIGE NU KAN du få et mavehjul i høj kvalitet sammen med Aktiv Træning. Mavehjulet er designet med dobbelthjul, så du har god stabilitet, og håndtagene er ergonomisk udført med fordybninger til fingrene. Mavehjulet er en del af vores store træningssæt med mavehjul, træningsmåtte, træningselastikker, stor øvelsesguide og 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto – i alt 149 kr.) Læs mere om det fantastiske vilde tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: