© Colourbox

Spis avocado med ske – det slanker

Ifølge en amerikansk undersøgelse kan du med fordel spise en halv avocado sammen med din frokost, hvis du gerne vil tabe dig. Og spis den gerne med ske.

Spis en halv avocado sammen med din frokost. Så har du nemmere ved at tabe dig.

Sådan konkluderer forskere fra Loma Linda University i USA. De lod en gruppe overvægtige med trang til at snacke hele tiden spise avocado – enten som en ingrediens i en ret eller direkte fra skallen med en ske. Sidstnævnte viste sig at give største mæthed og tilfredshed.

Tre timer efter frokost var deres lyst til mere mad dæmpet med 40 procent, mens spisetrangen hele fem timer senere var dæmpet med 28 procent. Trods en fedtprocent på 15 er avocadoen så effektiv, at forskerne anbefaler frugten under slankekure.

Effekten skyldes formentlig, at de sunde planteolier i avocado ikke påvirker blodsukkeret negativt, og at frugten tager lang tid at fordøje.

Avocado - læs vores geniale tips til alle avocadoelskere

### 5 skjulte gevinster ved avocado * 11 gram sunde kostfibre * 4 gram protein til musklerne * Masser af C-vitamin til dit immunforsvar * Masser af B-vitamin, der øger fedtforbrændingen * Meget mindre sukker end i anden frugt

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: