2,5 kilo smør Det svarer til, hvad jeg har tabt mig på sixpack-kuren på bare en enkelt uge.© Colourbox

Uge 1: Minus 2,5 kilo!

Yes! Første uge af sixpack-kuren er gået over al forventning. Jeg har tabt 2,5 kilo - og er ved at vænne mig til at være sulten ind i mellem.

Hurra, fantastisk – jeg er glad og nærmest målløs over, at jeg har tabt hele 2,5 kilo på den første uge. Det havde jeg ikke i mine vildeste fantasier forestillet mig kunnet lade sig gøre.

Men jeg har også været super seriøs og overholdt sixpack-planen til punkt og prikke. De andre jubler også, for alle har tabt sig et sted mellem 1 og 3 kg.

Udover at kiloene er raslet af, har jeg også fået en uventet bonus: Min mave er ikke oppustet, som den ellers godt kan være – måske er det fraværet af de mange kulhydrater fra stivelseskilderne. Eller fordi jeg helt har droppet slik, kage og chokolade. Hvem ved?

Helt uden sværdslag har ugen dog ikke været. Sult er en ting, man lige skal vænne sig til. Men det hjælper, at sulten kun sætter ind kort før frokost og aftensmad, når mavesækken er gabende tom. Det er til at leve med, når jeg bagefter kan spise mig mæt.

Prøv I FORM Kostdagbog 5 dage gratis - og få overblik over dit daglige kalorieindtag

Mine portioner er blevet betydeligt mindre, men til min store overraskelse føler jeg mig alligevel dejlig mæt efter morgenmaden, frokost og aftensmad.

Eneste minus er nok, at jeg i længden risikerer at blive træt af kød med grønsager til – som er det jeg oftest spiser til frokost og aftensmad. Måske skal jeg prøve at tjekke et par kogebøger med wok-opskrifter og nogle flere fiskeretter?

### UGENS SIXPACK TIP Hvis du selv vil i gang med at smide nogle kilo, så slå dig sammen med nogle kolleger eller et par kammerater – det er godt for moralen og disciplinen, at I er flere i samme båd. Det føles mere forpligtende end at køre en ensom battle mod badevægten. Når andre kigger med, er der mere på spil.

Tjek sixpack-kuren


Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: