Burgere forbudt Jeg har måttet sige nej til at gå på sportscafe og se fodbold - med burgere og pommes frittes til. Men det går.© Colourbox

Uge 2: Farvel til 2 kg mere!

Jeg har tabt to kilo mere på sixpack-kuren og er meget, meget tilfreds - også selv om jeg må sige nej til burgere og pommes fritter med vennerne.

22. april 2014 af Jannik Petersen

Hæ hæ hæ hæ hæ. Så røg der sgu 2 kg mere. Nu har jeg smidt 4,5 kg på de første 14 dage og er meget meget tilfreds.

Jeg har sagt nej til en enkelt sammenkomst med et par kammerater, der ville på sportscafé og se bold på tv og spise burger med pommes fritter. Det meldte jeg afbud til. Men ellers føler jeg ikke, at jeg lider de store afsavn.

Jeg står ikke med store våde øjne og kigger gennem bageriets duggede ruder, for kage, slik og lignende er bare ikke et emne de næste uger. Først når jeg er nået ned på en passende lav vægt, vil jeg af og til tillade mig noget sødt – jeg har trods alt 14.000 kalorier at ”købe for” – uden at vægten stiger igen.

Men de næste uger holder jeg mig på dydens smalle sti – tænk at man som madglad mand godt kan blive grebet af at konkurrere i at tabe sig!

Resten af holdet taber sig også helt efter planen. 800 gram er ugens dårligste resultat, mens 2,3 kg er ugens topscorer. Vi får se, hvem der giver den mest gas med træning og afholdenhed den kommende uges tid.

### UGENS SIXPACK TIP Wokmad er fantastisk til sixpackplanen. Her får du masser af grønsager og kød – uden sovs, nudler og andre fedende ting. Peanuts eller cashewnødder kan være dine sunde fedtkilder, og der er nærmest fri leg med krydderierne.

Tjek sixpack-kuren


Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: