Han tabte 2 kg Det gik lidt sløvt for de fleste i uge 3 af sixpack-kuren. Richo, hvis "startmave" vi ser her, tabte dog hele 2 kg.

Uge 3: Krise

Efter to forrygende uger, hvor jeg tabte mig 4,5 kg, er jeg gået i stå. 800 gram er det blevet til. Men det er OK, lyder det trøstende fra vores sixpack-guru.

25. april 2014 af Jannik Petersen

Krise. Sølle 800 gram har jeg høvlet af i denne uge – det er skuffende efter to fantastiske uger med vilde resultater.

Omvendt er det ikke overraskende, lyder de trøstende ord fra slankeguru Martin Kreutzer.

Det er sjældent, at man taber sig snorlige og med samme hast i halvanden måned i træk. Kroppen kan godt stritte lidt imod – eller også bevilger man sig ubevidst en lille smule mere mad, end man gjorde de første to uger.

Jeg hiver brevvægten frem igen og vejer alt i den kommende tid – præcis som jeg gjorde i de første to uger. Det hjælper selvfølgelig heller ikke, at jeg måtte springe tre træningsdage over på grund af sygdom, men det skal ikke være nogen undskyldning.

Eneste trøst er, at resten af gutterne også har ramt et plateau og kun har smidt 800-900 gram i ugens løb. En enkelt holder dog fanen højt med et vægttab på 2 kg.

### UGENS SIXPACK TIP Stå af tog eller bussen et par stoppesteder før du plejer og gå det sidste stykke vej. Du får en forfriskende start på dagen og forbrænder en masse kalorier ved at gå i rask tempo. Det kan være nemmere end at få taget sig sammen til at gå efter aftensmaden.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: