Selv salaten vejer jeg Jeg har være 100 procent pligtopfyldende i den uge, og har sågar vejet min mad. Alligevel har jeg kun tabt 400 gram.© Jannik Petersen

Uge 4: Spækket sidder fast

Øv! Spækket sidder fast. Jeg har kun tabt mig 400 gram i denne uge. Vores sixpack-guru, Martin Kreutzer, minder mig om, at jeg samlet set har tabt 5,7 kg på fire uge - og der er fantastisk, selv om denne uges vægttab føles sølle.

26. april 2014 af Jannik Petersen

Spækket sidder fast! Blot 400 grams ekstra vægttab er det blevet til på en hel uge, selv om jeg har været 100 procent pligtopfyldende i forhold til sixpack-kuren.

Det værste er næsten, at jeg skal få ferie i næste uge, og den slags gør det ikke nemmere at få trænet og spist optimalt. Der bliver helt sikkert ikke mulighed for at styrketræne tre gange – men måske kan jeg få udgangstilladelse af lillemor et par gange til at gå i et spansk fitnesscenter og løfte noget tungt.

Til gengæld får jeg helt sikkert gået markant mere, end jeg plejer at gøre på en typisk arbejdsdag, som jeg mest tilbringer siddende. Vi får se – jeg har lovet mig selv, at jeg i hvert fald ikke vil tage på under ferie, og i mit stille sind håber jeg, at jeg kan smide et kilo eller to.

Vores slankeguru, Martin Kreutzer, har på en mail forsøgt at trøste mig lidt. Han skriver, at jeg skal huske at se på alle de fire første uger som en helhed, og her har jeg tabt 5,7 kg. Det svarer til halvandet kilo om ugen, hvilket er langt over, hvad man normalt kan forvente at tabe sig under en slankekur. Det var en god besked at tage på ferie med.

### UGENS SIXPACK TIP Vej dig kun én gang om ugen. Din vægt kan sagtens svinge med hele og halve kilo fra dag til dag – afhængig af hvor meget du har drukket, hvad du har spist, og om du har trænet hårdt. Vejer du dig dagligt, risikerer du at få demoraliserende nedture på grund af "fejlmålinger". Væn dig til at stige op på badevægten fx fredag morgen, så snart du står ud af sengen – så har du ikke drikkelse eller mad i maven, og målingen bliver sammenlignelig med sidste uges resultat.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: