Ferie ingen hindring Vandreture og hjemmelavet salat med kylling er genvejen til vægttab på ferien!

Uge 5 - NU går det fremad!

Jeg har tabt 2,7 kg på ferien. Fantastisk! Vi har gået i timevis hver dag, spist masser af lækre fisk, skaldyr, bøffer og salat. Og så kunne gulvet i ferielejligheden fint bruges til styrketræning, så sixpack'en kan lokkes frem.

26. april 2014 af Jannik Petersen

Fantastisk. 2,7 kilo på en uge – oven i købet en ferieuge. NU går det for alvor fremad igen.

Efter to svære uger, hvor vægten næsten ikke rokkede sig, var jeg også meget opsat på at bruge de seks feriedage på at bevæge mig mere, end jeg gør på mit arbejde, og samtidig spise efter kostplanen. En saftig bøf med salat, lækker grillet fisk eller masser af rejer gjorde maden til en nydelse, og så gik vi flere timer hver dag – bare rundt i byen, ude på deciderede vandreruter eller ned efter yoghurt hos købmanden.

Gulvet i ferielejligheden kunne fint bruges til styrketræning og 8-liters-vanddunken var min vægt, så jeg fik faktisk vedligeholdt muskelstyrken en smule.

Nu begynder jeg også for alvor at kunne se resultaterne, når jeg kigger mig i spejlet. Vi nærmer os den berømte sixpack, som jeg ikke har haft, siden jeg var 19 år og slank som en OL-løber.

### UGENS SIXPACK TIP Husk at dine intervaller ikke behøver at foregå iført løbesko. Har du mange kilo at slæbe rundt på, er det benhårdt for knæ og ryg at løbe hurtigt, så du risikerer at blive skadet. Snup i stedet dine intervaller på cykel, en crosstrainer eller i romaskinen. 1 minut for fulde gardiner efterfulgt af 1 minuts pause – og bliv ved indtil du når 10-15 stykker.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: