Sixpack - verdens bedste sixpackøvelse
Her er verdens bedste maveøvelse

Verdens bedste maveøvelse

Har mavetræningen brug for en opgradering, så tjek disse øvelser ud, der med garanti vil få din core til at syre som aldrig før.

31. august 2018

Roll-out er blevet kaldt for verdens bedste maveøvelse, og bevægelsen vil med garanti levere en bjørnestærk coremuskulatur.

Er du erfaren og savner nye udfordringer, så får du her nogle alternative og lettere vanvittige varianter af øvelsen.

3 ekstrahårde roll-out-øvelser

1. Den onde 

Den onde

Navn: Side-roll-out.

Sådan gør du: Sid med samlede knæ, strakte arme og rolleren ved din side. Rul ud til siden.

2. Den grusomme

Den grusomme

Navn: Stående roll-out.

Sådan gør du: Stå foroverbøjet med strakte ben og rolleren lige under dine skuldre. Hold benene strakte hele tiden, og rul ud.

3. Den umulige 

Den umulige

Navn: Superman-roll-out.

Sådan gør du: Læg dig på knæ, og hvil den ene hånd på en håndvægt med løsnede skiver. Rul frem og tilbage, mens du holder den anden arm bag ryggen.

VIL DU OGSÅ HAVE stærke coremuskler? Lige nu kan du et mavehjul i høj kvalitet sammen med Aktiv Træning. Mavehjulet er designet med dobbelthjul, så du har god stabilitet, og håndtagene er ergonomisk udført med fordybninger til fingrene. Mavehjulet er en del af vores store træningssæt med mavehjul, træningsmåtte, træningselastikker, stor øvelsesguide og 2 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto – i alt 149 kr.) Læs mere om det fantastiske vilde tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: