Burpees - styrkeøvelse

Med vores styrkeskole er der ingen undskyldning for at droppe træningen. Du kan lave det højintensive program hjemme på stuegulvet uden udstyr, og det er klaret på en halv time.

25. november 2016 af Kasper Danborg

Du træner: Mave, baller, bryst og arme. Sådan gør du: 1. Start stående med din skulderbreddes afstand mellem fødderne. 2. Bøj dig forover, og placér hænderne i gulvet foran dig. 3. Hop tilbage med fødderne, så du ligger i push-up-position med strakte arme. 4. Bøj i albuerne, og sænk kroppen, til brystet er lige over gulvet. 5. Pres dig derefter igen op i strakte arme. 6. Hop fremad, så fødderne kommer ind under dig. 7. Hop så højt, du kan, mens du strækker armene lige op over hovedet.

HUSK: Spænd i maven under armbøjningen, så du ikke kommer til at svaje på midten. 5 gentagelser pr. runde!

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: