Læs også

Thrusters

Squat
Squat

Sørg for, at knæ og tæer vender i samme retning, så du undgår at vride i knæet.

Squat - højintensivt program

Med vores styrkeskole er der ingen undskyldning for at droppe træningen. Du kan lave det højintensive program hjemme på stuegulvet uden udstyr, og det er klaret på en halv time.

25. november 2016 af Kasper Danborg

Du træner: Ben, baller og core. 

Sådan gør du: 

1. Stå med ret ryg og fødderne i skulderbreddes afstand. Spænd i baller og mave. 

2. Med vægten på hælene bøjer du i knæene og skubber hoften tilbage, mens du holder brystet højt og hænderne frem foran brystet. Sænk hoften så langt ned, at den er under knæhøjde. Stræk benene, og vend tilbage til startpositionen. 

HUSK: Sørg for, at knæ og tæer vender i samme retning, så du undgår at vride i knæet. 

25 gentagelser pr. runde!

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: