Hvor stærke er dine ben?
Hvor stærke er dine ben?

Test din styrke: mand - benøvelser

Hvor mange benbøjninger kan du lave i træk?

14. december 2016
Se hvor mange benbøjninger du kan lave i træk.


Øvelsen

Stil dig foran en lav bænk og bøj i benene til dine baller får kontakt med bænken bag ved dig, og rejs dig straks op igen. Fokus på at holde knæene bag tæerne når du bøjer knæene. Ret knæ og hofter ud samtidigt.
Sørg for at holde spændingen i balderne under hele øvelsen, også når du rører bænken. Du skal ikke holde pauser mellem, bare køre på og se hvor mange du kan tage i træk. Armene strækkes frem når du sænker dig ned for at hjælpe med at holde balancen.
Tag så denne test og se hvor stærke dine ben er i forhold til din alder. Er du svagere end din alder, så glæd dig over, at blot 3 måneders træning kan gøre dig 10 år yngre og give din krop flottere harmoni.


Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: