© Jakob Helbig

Dennis Ritters vilde forvandling: Klar til ironman

Tour de France-kommentatoren Dennis Ritter har tabt 20 kilo og er blevet en dedikeret motionsfreak.

Dennis Ritter er kendt som stemmen, der guider seerne trygt gennem Tour de France. Privat var der dog ikke meget sport og motion i hans liv indtil for mindre end tre år siden. Han var med egne ord en 'i morgen'-atlet, der altid udskød træningen til 'i morgen'.

"Det betød, at jeg hele min ungdom og det meste af mit voksenliv har været overvægtig. Jeg var til lægen engang i forbindelse med et helt almindeligt sundhedstjek, hvor jeg fik et chok. Jeg vejede 105 kilo. Jeg er godt nok 1.97 høj, men lægen anbefalede mig direkte at tabe mig lidt. Jeg anede ikke, at jeg vejede så meget. Det var sket over 20 år, uden at jeg havde bemærket det", fortæller han.

Dennis Ritter satte sig for, at der skulle ske noget, og de seneste år er han blevet en dedikeret motionsfreak – og 20 kilo lettere. Efter tidligere at have gennemført den halve distance to gange, skulle han denne sommer have deltaget i sin første ironman-konkurrence ved Ironman Nice.

Det satte et grimt styrt i Toscana i midten af juni dog en stopper for. Mødet med en modkørende bil kostede Dennis Ritter et brækket ribben og et hævet knæ.

Vil du også gennemføre en ironman? Så læs med her, hvor vi har samlet alt det, du skal vide om kongedistancen ironman.

Log ind og læs hele interviewet med Dennis Ritter

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: