Sådan kommer du hurtigere i mål

Med en tridragt i verdensklasse, får du det helt rigtige boost – desværre afspejler kvaliteten sig ikke altid i prisen. Brug derfor denne tjekliste, inden du investerer.

28. september 2017 af kommerciel redaktion for Fe226

En tridragt er noget helt særligt; gå derfor efter et dedikeret specialmærke – og sørg for at tjekke de her ting, inden du hiver Dankortet op af lommen:

  • Materialet skal være stretchy

En tridragt skal fremme din hurtighed ved at sidde tæt på kroppen, som et ekstra lag hud, og samtidig kunne strækkes i alle retninger, så du ikke bliver hæmmet i dine bevægelser. 

Fe226 AeroForce Triathlon Suit Race fra danske FE226.com holder sig tæt til kroppen og har firevejs-dynamisk stretch. Puden er i øvrigt den letteste på markedet. 

  • Dragten skal tørre lynhurtigt

En våd og kold dragt kan give maveproblemer og gnavesår. Prioritér én, der tørrer endnu hurtigere end standardens 10-17 minutter, så du kan fokusere på at træde i pedalerne, når du kommer op af vandet. 

Det kræver styrke og passion at klare en tri – og en dragt, du kan bruge til det hele. AeroForce Triathlon Suit Race er af verdens hurtigst tørrende materiale, der tørrer på kun tre minutter. 

  • Buksebenet må ikke være for stramt (eller løst)

Størstedelen af alle triatleter kender problemet; buksebenet på dragten er enten så stramt, at det forhindrer et frit blodomløb, eller så løst, at det kryber op og generer i skridtet. Det ultimative er selvfølgelig det magiske sted; midtimellem!

Med siliconeprikker på indersiden af buksebenet holder tridragten fra FE226.com sig på plads. Og de laserskårede huller i siderne ventilerer uden at reducere din aereodynamik.

  • Syninger og lynlåse må ikke genere

Gellommer på indersiden af dragten ved alle syninger, og lynlåse beskyttet af et dobbelt lag stof, vil minimere risikoen for skarvemærker, da dragten er meget tætsiddende.  

Dragten fra FE226.com er udstyret med gel-lommer på indersiden ved alle syninger og et dobbelt stoflag ved lynlåsen for at beskytte mod irritation og gnavesår.

  • Skal kunne reflektere solens stråler

Er dragten lavet i såkaldt ColdBlack® behandlet materiale, kan det holde dig op til 5 grader køligere end almindeligt sportstøj, hvis solen bager. Dermed reducerer du risikoen for overophedning og kan performe bedre.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: