3 gadgets til ønskelisten

Vi har testet 3 gadgets, der gør træningen lidt sjovere. Læs vores anmeldelser af produkterne her.

31. oktober 2016

Oakley EVZERO PATH

Pris: Fra 1.390 kr. Hvad: Ultralette løbebriller med brudsikker linse og ramme. Vægt: 26 g. Flere farver. Oakleys EVZero er den første nye model fra de fancy amerikanere i en årrække. Brillen kommer i to versioner: en til løb og en lidt større udgave til cykling. Men begge er lagt an på én ting – ultralav vægt. Og de er lette. Helt vildt faktisk, man mærker stort set ikke, at man har dem på. Det er nu ikke kun vægten, der imponerer, for EVZero sidder også rigtig godt. En blød næsebro og gummi på brillestængerne holder dem godt fast på hovedet. De kan dog ikke justeres, hvilket man godt kunne forvente af en topbrille. Den store, rammeløse linse er fed. God lysgengivelse og et knivskarpt uforstyrret udsyn med helt ubrudt synsfelt. Modsat andre Oakley-modeller kan linsen her ikke skiftes. Konklusion: Superlækre løbebriller med en meget lav vægt og en god pasform. Vi kunne godt tænke os lidt flere justeringsmuligheder. Fordele: Ekstremt lav vægt. God pasform. God, stor linse. Ulemper: Lidt høj pris for en enkel brille. Manglende justeringsmuligheder. Alt i alt får brillen 5/6 stjerner.

EZYPRO10

Pris: 94 kr. for 4 stk. Hvad: Proteinshake i egen flaske. 30 g protein, 1 g kulhydrat. Idéen er enkel og genial. Frem for en færdigblandet proteinshake, som fylder i tasken, bliver lunken og holder kort tid, leverer Ezypro10 en blød flaske, der skrues åben, tilsættes koldt vand, rystes og på et minut forvandler sig til en færdig proteinshake. Proteinindholdet i shaken er på hele 30 gram, mens kalorieindholdet er i bund – perfekt til styrkeatleter. Vi har testet flere smagsvarianter, og her er der plads til optimering. Smagen er sød og syntetisk. Men ok, det er ikke værre, end at shaken glider ned. Konklusion: En simpel og veludført idé. Shaken er nem at bruge, og det høje proteinindhold er perfekt til styrkeatleter. Smagen kan der bestemt arbejdes med. Fordele: Genial emballage. Højt proteinindhold. Ulemper: Smagen. Alt i alt får shaken 4,5/6 stjerner.

Under Armour Healthbox

Pris: 1.800 kr. Hvad: System bestående af trådløs vægt, der måler fedtprocent, pulsrem til brystet og aktivtetstracker, der også måler søvn. Under Armour er et relativt nyt mærke kendt primært for funktionelt sportstøj. At ambitionerne rækker langt videre end det, er den testede HealthBox et godt eksempel på. Idéen bag er fremragende. For med HealthBox forsøger Under Armour at samle alt det, du bruger til at overvåge og registrere din sundhed og din træning i ét lukket ‘økosystem’ og via den medfølgende vægt, aktivtetsarmbånd (der også måler søvn) og pulsmåler samt en stribe apps give dig et samlet billede af din sundhed og din træning, og hvordan de udvikler sig. I praksis er amerikanerne ikke helt i mål endnu. De enkelte produkter skal fungere mere gnidningsfrit og med en mindre indsats fra brugerens side. Som det er nu, skal du eksempelvis selv indtaste din kost i den lidt vel simple app for at få kosten med i sundhedsregnskabet. Og den ellers udmærkede aktivtetstracker mangler simpelthen at kunne autogenkende dine aktiviteter. Her skal du huske at starte og stoppe den, hver gang du træner. For at systemet skal fungere, bør trackeren selv kunne mærke, om du fx løber, cykler, går eller løfter vægte. Konklusion: God vægt. Hæderlig aktivitetstracker og lidt klodset pulsmåler. HealthBox tegner konturerne af noget, der kunne blive rigtig godt, men mangler stadig en del. Fordele: God idé. God vægt og god central app. Ulemper: Samspillet mellem produkterne halter. Prisen er for høj. Alt i alt får healthboxen 3,5/6 stjerner.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: