5 geniale gadgets til en aktiv sommer

Vi har fundet fem bud på, hvordan du kan gøre din sommer kan blive endnu sjovere

9. maj 2019

Nike Next%
Nike nyeste fartdjævle hedder Next% og er en videreudvikling af den populære Zoom Vaporfly 4%. Skoen har fået en lettere overdel, mere skum i mellemsålen, bedre støtte til akillessenen og et nyt grebsmønster i sålen. Men virker de? Det gjorde de i hvert fald for Eliud Kipchoge, da han vandt London Marathon i dem.
PRIS: Ukendt.

Polar Vantage M
Et løbeur hjælper dig med at kontrollere farten og styre udlægget. Polars nye top-ur, Vantage V, måler dog også watt, altså hvor meget power du banker afsted med. Og så har uret det nye Polar Precision Prime™-sensorfusionsteknologi sikrer, som monitorerer din puls fra håndleddet meget nøjagtigt.

PRIS: Ca. 1.900 kr.

Jabra Elite Active 45e
De nye trådløse høretelefoner, Jabra Elite Active 45e, er perfekte til sport. De kan holde til både sved og regnvejr, sidder godt på øret og har 9 timers batteritid. Og så kan du stadig høre dine omgivelser, selvom du lytter til musik.
PRIS: 799 kr.

Garmin Edge 530
Den nye GPS Edge 530 er din perfekte følgesvend på cyklen – uanset om du er til asfalt eller skov. Udover de indbyggede kort har Edge 530 turn by turn-navigation, tyverisikring, crash detection og MTB Dynamics, som fx registrerer dine hop, hoppenes længde og hangtime.
PRIS: 2.500 kr.

Outpack rygsæk
Storm, regn, sne eller sand. Når først dine ting er pakket ned i denne slidstærke og vandtætte rygsæk, er der intet, som kan skade dem.

Tasken har polstrede skulderstropper og en brystrem, så den er behagelig at have på ryggen. Den perfekte følgesvend til træning, vandreture, cykling eller til at have med på ferie. Og så kan du få den sammen med 2 numre af Aktiv Træning for KUN 69,50 kr.

PRIS: 69,50 kr.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Hvor mange motionsløb vil du gerne nå i år?

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: