Dyre, men fede briller

De er hundedyre, men hvor er de da også fede!

Oakley Radar Range | |

Pasform: Vi tager hatten af for pasformen, der er helt enestående. Selvom justeringsmulighederne begrænser sig til udskiftningen af næsestykket, udtrykte alle testere begejstring over, hvor godt brillerne klæber til hovedet. Ret meget bedre kan det simpelthen ikke gøres.

Brugsoplevelse: Vi testede brillerne med linsen 'Patch', der fylder godt i ansigtet. Resultatet er, at beskyttelsen mod både træk og lysindfald er fremragende. Den gode pasform og Oakleys yderst kontaktsøgende gummi ved næsestykket og ørerne gør, at brillen trods sin ret høje vægt sidder som sømmet til ansigtet. Udsynet er helt uforstyrret af rammen, og der er absolut ingen forvrængning i linsen. Ventilationen dog lidt lav ved sveddrivende sport med lav fart. Men helhedsindtrykket er helt enkelt i top.

Konklusion: De er hundedyre (alt ekstra skal tilkøbes!), men hvor er de da også fede! Specielt til cykelbrug er de suveræne. Både pasformen, design og materialernes kvalitet er i top. Det sætter en tyk streg under, at Oakleys briller teknisk er fantastiske. Og det honorerer vi dem for. Spørgsmålet er så: Vil man betale prisen?

Pris: 2.675 kr.

www.oakley.com

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: