Få en stor træningspakke til KUN 149 kr!

VILDT TILBUD: Få udstyr, øvelser og Aktiv Træning til en fantastisk pris Det har aldrig været nemmere eller billigere at komme i topform.

1. september 2018 af Redaktionen

Nu kan du træne hele kroppen derhjemme – sammen med Aktiv Træning. Så længe lager haves kan du nemlig få en lækker træningspakke, der indeholder en måtte, et mavehjul og et sæt med træningselastikker. Derudover får du et digitalt hæfte med skarpe øvelser, du kan lave med dit nye udstyr, samt 3 numre af Aktiv Træning. Og du får det hele for KUN 99,50 kr. (plus 49,50 kr. i porto – i alt 149 kr.) Så er det ikke noget problem at træne, når det passer dig. Her er, hvad du får med vores store træningspakke:

Effektivt mavehjul
Glem mavebøjninger. Hvis du vil have en stærk og flad mave, er det meget bedre at bruge et mavehjul. Og så styrker du samtidig din ryg og din core-muskulatur. Vores mavehjul, som følger med i din pakke, er designet med dobbelthjul, så du får meget bedre balance og ikke vælter til siden, når du laver dine øvelser.

Er du klar til at gå i gang? Se her, hvordan du kan få din store træningspakke til KUN 99,50 kr. ( +49,50 kr. i porto – i alt 149 kr.)

Behagelig træningsmåtte
Med Aktiv Trænings træningssæt får du også en lækker træningsmåtte, der er skridsikker og blød at ligge på, når du træner. Samtidig er den så fleksibel, at den nemt kan foldes, hvis du vil have ekstra polstring – fx til albuerne, når du laver planke, eller til dine knæ, når du bruger mavehjulet. Vi har desuden sammensat et særligt program med otte øvelser, der træner hele din krop. Øvelserne er trykt direkte på måtten, så de altid er lige ved hånden.

Stærke elastikker
Med træningselastikkerne får du en suveræn træning af hele underkroppen. Når du tager elastikkerne på, tilfører du en ekstra belastning til de klassiske styrkeøvelser, så træningen bliver mere udfordrende. Spænd velcro-båndene rundt om dine lår, klik elastikkerne fast, og så er du klar til at træne dine lår, lægge og baller på et utal af måder.

Hæfte med øvelser
Sammen med træningssættet får du et digitalt hæfte med 20 skarpe øvelser, du kan lave med hhv. måtten, mavehjulet og elastikkerne. Vi forklarer, hvordan du udfører de enkelte øvelser korrekt, og hvad de træner. Derudover giver vi dig gode råd til, hvordan du sammensætter dit eget træningsprogram.

Lige nu kan du få hele pakken med træningsmåtte, mavehjul, elastikker og øvelseshæfte for KUN 149 kr. Derudover får du 3 numre af Danmarks bedste træningsmagasin, Aktiv Træning, som hver måned er proppet med tips og gode råd til din træning. Vi giver dig også de bedste styrkeøvelser, motiverende programmer og lækre forslag til, hvad du skal spise for at samle energi inden træning – og for at restituere bagefter. Læs mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: