Få en vandtæt rygsæk + Aktiv Træning for KUN 69,50 kr.

Nu kan du holde dine ting sikre i en slidstærk og komfortabel vandtæt rygsæk, der passer til dit aktive liv.

28. maj 2019

Tøj, bøger, computer. Uanset hvad du har liggende i din taske lige nu, er der sikkert ikke er ret meget af det, som kan holde til at blive vådt. Derfor er vi på Aktiv Træning meget begejstrede for vores nye, slidstærke rygsæk, der er designet til at holde selv den værste regnbyge ude.

Rygsækken er lavet i et kraftigt og vandtæt PVC-materiale, der er svejset sammen, så dine ting bliver holdt 100 procent tørre i al slags vejr. Det gør den perfekt, når du skal cykle, vandre, sejle eller noget helt fjerde.   

Du har sikkert set cykelbude kører rundt med lignende modeller i landets større byer, og det er der en god grund til. Tasken er nemlig både praktisk og nem at bruge. Du lukker den simpelthen ved at rulle toppen to-tre gange, hvorefter du klikker de to spænder, som sidder i hver side, sammen. Og så kan du ellers stille den fra dig i en vandpyt, en snedrive eller lade den stå ude i regnen, uden at der ikke kommer en eneste vanddråbe ind til dine ting.

SÅDAN FÅR DU DEN VANDTÆTTE RYGSÆK FOR 69,95 KR.

Tasken har polstrede skulderstropper og en brystrem, så den er behagelig at have på ryggen. Derudover har den en rem i nakken, så du kan gå med den i hånden, og endelig er der svejset et fæste på fronten, hvor du for eksempel kan hænge dine løbesko, cykelhjelm eller hvad du ellers har brug for.

Taskens store hovedrum kan rumme hele 20 liter. Det giver masser af plads til bøger, træningstøj, din bærbare computer eller andre ting, du gerne vil passe ekstra godt på.

Og så er den selvfølgelig vandtæt begge veje, så hvis du smider dit våde håndklæde og tøj i den efter træning, bliver tasken ikke våd og sur på vej hjem. Tvært imod er den nem at gøre ren og tørre af, så den er frisk og klar til brug med det samme igen.

Lige nu kan du få tasken sammen med to numre af AKTIV TRÆNING for KUN 69,95 kr. (+39,50 kr. i porto.) Læs meget mere om tilbudet lige her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: