© iStock

Få penge tilbage, næste gang du køber træningstøj og -udstyr

Du betaler normalpris for dine nye løbebukser og får derefter nogle af pengene tilbage. Det lyder sært, men den er god nok. Og det gælder for massevis af sportsbrands.

28. juni 2019 af Benjamin Native Studio for Eovendo

Du finder og køber dit nye træningstøj eller cykeludstyr online. Du modtager dine varer, og snart efter modtager du også en slat penge på din konto. Det lyder måske en smule suspekt, men det er faktisk fuldstændig legitimt og helt uden skjulte fælder. Konceptet hedder Cashback (”Penge tilbage”) og er allerede utroligt populært i lande som Sverige, Storbritannien og USA. Og nu vil danske Eovendo, som er en del af Lars Larsen Group, give dig mulighed for at få del i goderne. Gennem dem kan du vælge mellem massevis af forskellige brands så som Nike, Adidas og Reebok samt onlineshops som Cykelexperten.dk og JD sports – og så tjener du penge, hver gang du handler der.

Sådan virker det

Step 1: Du opretter dig som bruger hos Eovendo.

Step 2: Du går ind på deres hjemmeside og finder den webshop, du gerne vil handle fra.

Step 3: Du klikker dig ind og bestiller helt, som du plejer.

Step 4: Den pågældende webshop betaler derefter en sum penge til Eovendo som tak for, at de genererede trafik til butikken

Step 5: Eovendo indsætter derefter størstedelen af deres fortjenester på din konto som tak for, at du brugte deres service.

Så nemt og simpelt er det.

© Eovendo

Et lille fif

Eovendo samarbejder med mere end 350 brands og virksomheder, og det er ikke altid let at huske, hvem der er med i cashback-aftalen, og hvem der ikke er. Nu kan du downloade en så kaldt browser extension til din PC (Chrome eller Safari), og så får du en lille notifikation, hver gang du handler på en side, hvor du kan få penge tilbage for dit køb. På den måde glemmer du aldrig mere at få de penge, du egentlig er berettiget til.

Læs mere på Eovendos egen hjemmeside.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: