Produktinfo Lille stik eller cykelholder, der gør din iPhone eller iPod ANT+-kompatibel, så du kan bruge pulsbælter, kadencemåler med mere.

Få puls på din iPhone

Wahoo Fisica Sensor Key - Sæt et lille stik i bunden af din iPhone eller din iPod Touch og forvandl den til en vaskeægte træningscomputer med blandt andet pulsmåling. Systemet virker godt – omend cykelversionen ikke kommer helt i mål.

## Wahoo Fisica Sensor Key | |

Brugervenlig: Du sætter stikket i, og så virker det. Ingen problemer her.

Kvalitet: Bike Casen er lidt plastikagtig, men Key'en er solid nok.

God til prisen: 599 kr. for stikket og 895 kr. for Bike Casen er ikke billigt.

Konklusion: Har du en iPhone, og har du ikke lyst til at købe en særlig træningscomputer, så giver Fisica Sensor-systemet dig gode muligheder for at få puls og andre data med på mobilen. Systemet virker med fx Garmins tilbehør. Det sikrer et bredt udvalg af ekstraudstyr.

Pris: 599 kr.

wahoofitness.com

Wahoo Fisica Sensor Key

Der findes allerede et hav af træningsprogrammer – de såkaldte apps som fx Run-Keeper og Endomondo– der laver iPhonen om til en træningscomputer. De bruger telefonens GPS til at måle din løbe- eller cykelfart og distance. Vil du have ekstra funktioner som fx pulsmåling, er du dog nødt til at købe noget ekstraudstyr og sætte det til din iPhone. Fx Fisica Sensor Key.

Det består af et lille stik, som du sætter i bunden af telefonen, og som gør den kompatibelt med pulsbælter og andet udstyr, der bruger ANT+-standarden. Det er samme standard, som blandt andet Garmin bruger. Så har du et pulsbælte fra Garmin, kan du bruge det sammen med din iPhone.

Vi testede systemet med træningsapp'en Endomondo, og det fungerede fint og helt uproblematisk. Efter vi havde sat stikket i bunden af iPhonen kunne vi få kontakt til vores Garminpulsbælte og på vores næste træningsture blev pulsen fint og korrekt registreret.

Fisica Sensor Key kommer i to forklædninger. Dels som et lille hvidt stik, og dels indbygget i en stor cykelholder, Fisica Sensor Bike Case, som man lægger iPhonen ned i. Den kan lukkes helt tæt om iPhonen og er regntæt.

Problemet med cykelholderen er dog, at den bliver alt for stor. Iphonen er i sig selv større end de fleste cykelcomputere, og når den så bliver omsluttet af en stor plastikæske, så bliver det en massiv klods at have på cykelstyret. Dermed er den ikke oplagt at tage med på mountainbiken, men passer bedre til fx pendler- eller turcykling. Det lille stik er til gengæld ikke større end, at man stadig kan have sin telefon plus stik i en lomme eller i en armholder.

Tilbage står så spørgsmålet om, hvad der er bedst. Et dedikeret cykel- eller løbeur eller en iPhone med Fisica Sensor Key? Rent batterimæssigt er iPhonen ikke at foretrække. GPS-brug, musikafspilning og så videre suger hurtigt batterierne flade. Regn ikke med, at den holder længere end 2 timer.

Til gengæld har iPhonen andre fordele. Den kan hive de relevante kort ned på skærmen via 3G-forbindelsen, du kan vælge mellem hundredevis af forskellige træningsapps, den kan afspille musik og du kan ringe og modtage opkald på den. Og med Fisica Sensorsystemet får du ligeså mange funktioner i iPhonen som på de dedikerede træningsure.

Apps til Fisica Sensor

Mange forskellige trænings-apps understøtter Fisica Sensor-systemet. På wahoofitness.com/apps kan du se en komplet oversigt.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: