Fang alle dine vilde oplevelser på video

Nogle gange er det bare fedt at kunne dokumentere sine træningspræstationer på video, uanset om det er på cyklen, løberuten eller i træningscentret.

20. juni 2016

Få et actionkamera med Aktiv Træning og optag dine store træningsoplevelser

Har du lige gennemført det fedeste løb gennem skoven på din MTB? Er du på vej i fuld fart ned ad skipisten? Eller skal du springe dit første bungee jump?

Med aktiv træning kan du dokumentere alle dine store oplevelser og træningspræstationer i førstepersons-perspektiv med et FOQUS PRO X5-actionkamera.

Masser af inspiration til dine oplevelser og optagelser

Et actionkamera kan bruges til rigtig mange ting, og især på nettet er der masser af inspiration at hente. Her ligger der tusindvis af videoer, hvor folk har filmet deres træningspas og vilde oplevelser.

For eksempel videoen her fra Youtube-kanalen, Jukin Video, hvor mountain biker, Batek Jaws Szczeki giver den gas på en måde, som fortjener respekt - uden vi dog har lyst til at gøre ham kunsten efter.

Lav dine egne videoer med Aktiv Træning

Hvis du selv har lyst til at lave dine egne videoer, så kan du få et smart actionkamera sammen med Aktiv Træning. Det har en cmos-sensor på 1,3 megapixel, en 1,7 tommer billedskærm og vejer kun 48 gram.

Desuden får du udstyr til hjelmfastgørelse, hjelmrem og monteringsdel til cykelstyr, sikkerhedsskive og en vandtæt beskyttelsesboks i akryl. Kameraet har indbygget højttaler og mikrofon samt et opladeligt litiumbatteri som oplades ved hjælp af et medfølgende USB-kabel. Video og stillbilleder lagres på et MicroSD-kort (medfølger ikke).

• Videoopløsning: 1280x720 (30 fps), 640x480 (60 fps) • Stillbilledeopløsning: 8 MP (3264x2448), 5 MP (2582x1344)

Actionkameraet har i sig selv en værdi af 599 kroner, men du kan få det sammen med 3 nr. af Aktiv Træning for kun 99,50 kroner – du sparer 709 kroner!

Klik her og få et FOQUS PROX5-actionkamera + 3 nr. af Aktiv Træning til 99,50 + porto og eksp. 49,50 kr. I alt 149 kr.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: